مقالات بازاریابی و کسب و کار اینترنتی

در این وبلاگ مقالات بازاریابی و کسب و کار اینترنتی قرار داده می شود

مقالات بازاریابی و کسب و کار اینترنتی

در این وبلاگ مقالات بازاریابی و کسب و کار اینترنتی قرار داده می شود

چگونه بهترین شرکت را برای سئوی سایت خود انتخاب کنیم؟

همانطور که می دانید سئوی سایت نیازمند تخصص و از همه مهمتر تجربه است. شرکت های زیادی در زمینه سئو فعالیت می کنند و هر کدام در کار خود مدعی هستند. شاید سوال خیلی از شما عزیزان این باشد که چگونه بهترین شرکت را برای سئوی سایت خود انتخاب کنیم؟ آیا وب سایت هر شرکتی که در رتبه نخست نتایج جست و جو وجود داشته باشد بهترین گزینه است؟ آیا هر شرکت قدیمی که در این حوزه کار می کند بهترین است؟ آیا هر شرکتی که با تبلیغات گسترده به صورت اینترنتی و سنتی قصد بیشتر دیده شدن را دارد مورد اطمینان است؟

در این مقاله قصد دارم در مورد اینکه به چه شرکت هایی اعتماد کنیم و سئوی سایت خود را به آن ها واگذار کنیم صحبت کنم. پس برای اینکه بدانید چه شرکتی را برای سئوی سایت خود انتخاب کنید همراه آویناوب باشید.

 

چگونه بهترین شرکت را برای سئوی سایت خود انتخاب کنیم؟

همانطور که در بالا اشاره کردم شرکت های زیادی در این زمینه فعالیت می کنند و روز به روز با جست و جوی عبارت “سئوی سایت” سایت های زیادی در نتایج جست و جو ظاهر می شوند. اما آیا واقعا سایت هایی که در صفحه اول نتایج جست و جو قرار دارند بهترین سایت ها و شرکت ها در زمینه سئو هستند؟ در ادامه مواردی را عنوان می کنم که برای انتخاب بهترین شرکت در زمینه سئوی سایت به شما کمک بسزایی می کند.

 

1.فقط به جست و جو اکتفا نکنید

هر سایتی که در رتبه اول نتایج جست و جو قرار دارد مورد اعتماد نیست. امروزه به لطف تبلیغات گوگل سایت های زیادی رتبه اول در گوگل هستند. سایت هایی که امروز راه اندازی می شوند و فردا در رتبه اول گوگل هستند زیاد اند. پس هیچ گاه نمی توان به نتایج جست و جو اکتفا کرد. اگر این سایت ها ادعا می کنند که در سئو تخصص دارند پس چرا با تبلیغات گوگلی اول هستند؟ چرا به صورت طبیعی اول نیستند؟

از طرفی سایت های زیاد دیگری هم با روش سئوی کلاه سیاه خود را به رتبه های بالا در نتایج جست و جو رسانده اند که این سایت ها هم اصلا مورد اعتماد نیستند و بعد از چند وقت در صفحه اول بودن دوباره با افت رتبه مواجه می شوند.

شرکت های زیادی در زمینه سئو فعالیت می کنند که شاید سایتشان در گوگل جایگاه خیلی خوبی نداشته باشد و این هم تنها به خاطر مشتریان زیادشان است. شاید اینطور ترجیح می دهند که به سفارش مشتریان خود برسند تا اینکه سایت خودشان را به صفحه اول گوگل برسانند. خیلی از شرکت ها را می بینیم که اینگونه هستند.

این طور شرکت ها به واسطه کار خوبشان و پروژه های خوبی که به سرانجام رسانده اند مشتریان زیادی دارند. شاید مشتریانی که به واسطه تبلیغات دهان به دهان بدست آورده اند بیشتر از مشتریانی باشد که از طریق فضای مجازی دریافت می کنند.

 

2.در جست و جو های خود دقت کنید

زمانی که قصد دارید بهترین شرکت را در محل زندگی خود برای عقد قرار داد سئوی سایتتان انتخاب کنید از جست و جو های محلی استفاده کنید. مثلا اگر ساکن کرج هستید بهتر است در گوگل عبارات “سئو در کرج” یا “سئوی سایت در کرج” را جست و جو کنید.

هرگز عبارات “بهترین سایت سئو” یا “بهترین شرکت های سئو” را جست و جو نکنید. سایت هایی که بعد از جست و جوی این عبارات خواهید دید اصلا مورد اعتماد نیستند. احتمالا با سایت هایی مواجه می شوید که فقط قصدشان این است که با این کلید واژه ها اول باشند. اگر نگاهی هم به آدرس سایتشان بیاندازید با آدرس هایی مثل www.behtarinsiteseo.com مواجه می شوید. این سایت ها با تکنیک کلید واژه اصلی در آدرس سایت قصد دارند اول باشند.

 

3.به نمونه کارها توجه ویژه ای کنید

همانطور که خدمت شما عرض کردم شاید شرکت های زیادی سایتشان در رتبه خوبی در گوگل قرار نداشته باشد ولی کارشان بسیار عالی باشد. برای اینکه بهتر متوجه این موضوع شوید بهتر است سری به نمونه کارهای آن ها بزنید. به نمونه کارهای آن ها توجه ویژه ای کنید. اگر لازم شد حتما با صاحبان سایت هایی که سئوی آن ها را انجام داده اند تماس بگیرید و به صورت تلفنی جویای کارشان شوید.

از آن ها بپرسید از سایتشان راضی هستند یا خیر؟ جویای این شوید که طبق تاریخ ذکر شده در قرار داد، سایتشان در کلمات کلیدی تعیین شده سئو شده است یا خیر؟ از همه مهمتر رتبه فعلی سایتشان را در نتایج جست و جو با توجه به کلمات کلیدی شان بررسی کنید.

متاسفانه بعضی از شرکت ها وجود دارند که در قسمت “نمونه کارها” یا قسمت “مشتریان ما” لوگوی برند های بزرگی را قرار می دهند و ادعا می کنند که پروژه سئوی آن ها را انجام داده اند. به خاطر همین عرض می کنم که فقط به دیدن نمونه کارها یا مشتریانشان بسنده نکنید.

 

4.به وعده های دروغین اعتنا نکنید

شرکت هایی هستند که قصد دارند با دادن وعده های دروغین مشتریان زیادی را از آن خود کنند. این شرکت ها با دادن وعده هایی مثل کسب رتبه اول گوگل با کلمات کلیدی مورد نظر شما تنها در یک ماه یا اینکه “ما روشی داریم که مختص خودمان است و سایت شما سریع به صفحه اول گوگل می آید” و از این شکل وعده ها قصد دارند افراد زیادی را ترغیب به عقد قرار داد با خودشان کنند.

شاید در بعضی از مواقع هم بتوانند این کار را انجام دهند ولی مسلما با استفاده از تکنیک های سئوی کلاه سیاه سایت مورد نظر را سئو می کنند. سئوی کلاه سیاه هم در بسیاری از مواقع که غیر اصولی انجام شود ممکن است باعث حذف سایت مورد نظر از نتایج جست و جو شود.

ممکن است سایت شما با این روش و با کلمات کلیدی مورد نظرتان خیلی سریع به صفحه اول گوگل بیاید و قرار دادی که با شرکت مورد نظر بسته اید تا همین جا بوده باشد. یعنی فقط تا صفحه اول گوگل! ولی زمانی که سایت شما گرفتار جریمه های گوگل شود و از نتایج صفحات حذف شود دیگر کسی پاسخ گو نخواهد بود. شرکتی که که با آن قرار داد سئو بسته بودید کارش را به اتمام رسانده است و دیگر هیچ مسئولیتی در قبال سایت شما نخواهد داشت.

پس تا اینجا متوجه شدید که سئو زمان بر است و شرکت هایی که مدت زمات کوتاهی را برای هدف اصلی شما تضمین می کنند اصلا قابل اطمینان نیستند.

شرکت هایی که وعده های دروغین می دهند زیاد هستند. مثلا وعده کاهش شدید رتبه الکسا را توسط سئو به شما می دهند. در صورتی که سئو و الکسا به طور مستقیم با هم ارتباط ندارند. یعنی ممکن است مثلا سایت شما در حوزه خاصی باشد و با عبارات کلیدی مربوط به حوزه کاری خود هم اول باشید. ولی از طرفی ممکن است ترافیک سایت شما به منزله کم طرفدار بودن حوزه کاری شما بسیار کم باشد. در این صورت رتبه الکسای شما نیز نمی تواند به شدت کاهش یابد.

پس هیچگاه به وعده های دروغینی که بعضی از سایت ها و شرکت ها به شما می دهند توجهی نکنید.

 

جمع بندی و صحبت پایانی

امیدوارم مواردی که در این مقاله به آن ها اشاره کردم براتون مفید بوده باشد. و بتوانید برای سئوی سایت خود شرکت قابل اعتمادی را انتخاب کنید. اگر قصد دارید شرکتی را برای سئوی سایت خود انتخاب کنید پیشنهاد می کنم نمونه کارهای سئوی ما را در صفحه نمونه کارها بررسی کنید. به شما قول می دهیم آویناوب هم می تواند گزینه خوبی برای سئوی سایت شما باشد. مشاوران سئوی آویناوب هم اکنون منتظر تماس شما هستند. برای بررسی سایت خود می توانید همین حالا با ما تماس بگیرید.


منبع : آویناوب

ده پیشنهاد برای برند سازی کسب و کارهای کوچک

برند شما راهی است برای شناساندن کسب و کارتان به مخاطبانی است که می خواهید در آینده جذب کنید.مهم نیست که شما صاحب یک کارخانه بزرگ هستید و یا یک فروشگاه آنلاین کوچک با ده قلم جنس. داشتن برند برای یک کسب و کار کوچک همان اندازه مهم است که برای یک تجارت بزرگ. من در این مقاله قصد دارم ده پیشنهاد برای برند سازی کسب و کارهای کوچک را به شما معرفی کنم.

ده پیشنهاد برند سازی برای کسب و کارهای کوچک

پیشنهاد اول: برند خود را تعریف کنید.

صبر کنید! کمی فکر کنید، برند فقط یک لوگوی زیبا نیست. شما باید تجارت خود را از سر تا پا برسی کنید. باید توانید کل کسب و کار کوچک خود را در یک جمله خلاصه کنید. همین حالا تمرین کنید. آیا توانستید جمله خود را پیدا کنید؟ بسیار عالی! حالا می رویم سر پیشنهاد دوم.

پیشنهاد دوم: فکر کنید برند شما یک انسان است.

هر انسانی شخصیت خاص خود را دارد. شما نمی توانید دو نفر را پیدا کنید که صد در صد روحیاتی شبیه هم داشته باشند. به برند خود شخصیت بدهید. آیا برند کسب و کار کوچک شما روحیه ای آرام کلاسیک دارد یا پرانرژی و پر سر و صداست؟  لباسی که می پوشد رنگارنگ است یا رسمی؟ طرز حرف زدنش چطور است؟ تند و با مزه حرف می زند یا شمرده مثل یک معلم؟ سعی کنید شخصیت برند خود را تصور کنید و با آن ارتباط برقرار کنید.

پیشنهاد سوم: انگیزه های برندتان را بشناسید.

قهرمان برند شما کیست؟ دوست دارد مثل چه برندی معروف باشد؟ آن برند معروف چه کارهایی کرده که آنقدر رشد کرده است. خوب به حرف هایم گوش کنید. منظورم این نیست که یک برند موفق در زمینه کاری خودتان پیدا کنید و کاملا آن را کپی کنید. خواهش می کنم فکر کپی کاری را از سرتان بیرون کنید! می دانم نگران هستید ولی شجاعت داشته باشد و برندی برای کسب و کار کوچک خود بسازید که منحصر به فرد باشد اما می توانید از رقبای قدیمی خود الهام بگیرید.

 

پیشنهاد چهارم: رابطه ای ماندگار با مشتریان خود بسازید.

داشتن ده مشتری دائمی بهتر از صد مشتری گذری است. تمام تلاشتان را بکنید تا اعتماد آنان را جلب کنید. قول هایی ندهید که قادر به انجام آنها نیستید. صادقانه به آنان توضیح دهید که چرا فلان کار را نمی توانید برایشان انجام دهید. مطمئن باشید آنها شما را درک خواهند کرد و صداقت شما بدون پاداش نمی ماند.

پیشنهاد پنجم: لحن صدایتان را همیشه یکنواخت کنید.

تعجب کردید؟ شاید با خود بگویید لحن صدا دیگر چه ربطی به برند سازی دارد؟ من که به شما گفتم برند فقط یک لوگو نیست. برند شخصیت کسب و کار شماست. اگر همیشه از یک سری جملات و لحن خاص برای صحبت با مشتریان خود استفاده کنید به مرور زمان در ذهن آنان ماندگار تر خواهید شد.

پیشنهاد ششم: خسته کننده نشوید.

سعی کنید همیشه در معرفی کسب و کار خود خلاقیت داشته باشد، رنگ ها را عوض کنید. پیغام های جدید بفرستید و کارهای خلاقانه انجام دهید. مشتریان شما تازگی و خلاقیت را دوست دارند

پیشنهاد هفتم: ادای تجارت های بزرگ را در نیاورید.

بیایید واقع بین باشیم. شما یک کسب و کار کوچک دارید. شما توانایی هزینه میلیون ها تومان در سال را برای تبلیغات خود ندارید پس سعی نکیند کار آنها را کپی کنید. شما یک کسب و کار کوچک و دوست داشتنی هستید. اعتماد به نفس داشته باشید.

پیشنهاد هشتم: به برند خود احترام بگذارید.

مشتریان خود را با پایین آوردن قیمت خود راضی نکید چون اگر به این کار ادامه دهید ورشکست خواهید شد! در عوض به آنان خدمات بیشتری ارائه دهید. سعی کنید این را به آنان القا کنید که خاص هستند. سعی کنید فکر کنند تنها مشتری شما هستند. برای آنان وقت بگزارید. خلاصه به جای پایین تر آوردن قیمت ها از بازاریابی شخصی سازی شده استفاده کنید.

 

پیشنهاد نهم: خلاق و جسور باشید.

اگر ایده ای تازه و خلاقانه برای کسب و کار کوچک خود دارید بر روی آن پا فشاری کنید. به خودتان اعتماد داشته باشید جسورانه رفتار کنید. تمام تجارت های بزرگ جهان کار خود را از یک اتاق کوچک شروع کرده اند.

پیشنهاد دهم: کمی مرموز باشید.

همه چیز را راجع به کسب و کارتان از همان اول برای مشتریان توضیح ندهید. بگذارید خودشان شما و کسب و کارتان را کشف کنند. بگذارید هر روز دوباره به وب سایت شما برگردند تا چیز تازه ای از شما یاد بگیرند.

کلام آخر

برند شما یکی از مهم ترین چیز هایی است که در کسب و کار خود دارید. سعی کنید خاص و تازه باشید. برای ساخت برند خود زمان بگذارید و با متخصصان این رشته مشورت کنید. عجله نکنید و سعی کنید بهترین برند را بسازید

 

منبع : آویناوب

آشنایی با مدل های کسب و کار اینترنتی

اینترنت دنیای امروز را دگرگون کرده است و کسب و کار و تجارت نیز از این قائده مستثنی نیست. همه‌ی ما با فروشگاه‌های اینترنتی موفق و بزرگی که به درآمدهایی میلیاردی دست یافته‌اند، آشنایی داریم و شاید خودمان هم بارها از آنها خرید کرده باشیم. امروزه می‌توان با صرف هزینه‌ای نسبتا اندک، کسب و کاری را راه‌اندازی کرد و حتی بدون فروشگاه و محلی فیزیکی، به درآمد قابل توجهی دست یافت، ولی چه روش‌هایی برای تجارت آنلاین وجود دارد و برای انتخاب مدل های کسب و کار اینترنتی با چه گزینه‌هایی روبه‌رو هستیم؟ این پرسشی است که در ادامه به پاسخ آن می‌پردازیم.

 

بیایید فرض کنیم شما بهترین مایع ماکارونی را طبخ می‌کنید و دوستان‌تان به شما می‌گویند که باید از آن برای راه‌اندازی یک کسب و کار استفاده کنید. در این صورت، از چه مدل کسب و کاری استفاده خواهید کرد؟ یکی از گزینه‌های موجود این است که بگویید: «محصولی را تولید می‌کنم و آن را می‌فروشم.» ولی شما باید وقت بگذارید و بهترین مدل کسب و کاری را پیدا کنید که برای ایده‌ی جدیدتان مناسب است و شانس موفقیت شما را به میزان چشمگیری افزایش می‌دهد.

مدل کسب و کار شما چیست؟

مدل های کسب و کار اینترنتی

مدل های کسب و کار اینترنتی اصلی موجود عبارت است از:

۱. فروش محصول؛

۲. فروش خدمات؛

۳. فروش محصول اطلاعاتی.

 

فروش محصول به صورت آنلاین

فروش محصول: احتمالا این نخستین مدلی است که به ذهن هر فرد می‌رسد؛ برای این کار باید محصولی فیزیکی و قابل ارسال تولید کنید و آن را به‌صورت آنلاین به فروش برسانید. برای فروش محصول نیز می‌توانید از فروشگاه اینترنتی خودتان استفاده کنید، آن را در یکی از سایت‌های حراج عرضه کنید یا به‌عنوان فروشنده‌ی شخص ثالث، محصول خود را در بازاری آنلاین (مانند وب‌سایت آمازون که محصولات فروشندگان مختلف را برای فروش عرضه می‌کند)، به فروش برسانید.

مزیت‌های فروش محصولات به‌صورت آنلاین

فروش آنلاین محصولات (در مقایسه با فروش آنها در مکانی فیزیکی)، مزیت‌های فراوانی دارد. نخست اینکه مشتریان می‌توانند محصولات شما را مشاهده و بررسی کنند، بدون اینکه مجبور باشند به فروشگاه شما بیایند (البته اگر فروشگاهی داشته باشید). به علاوه مشتری‌ها می‌توانند تمام گزینه‌های موجود مانند نظرات سایر مشتریان، فهرست مواد تشکیل‌دهنده و دستورالعمل‌ها یا کاربردهای مربوطه را مشاهده کنند. ویدئو و عکس‌هایی از محصول شما در حین استفاده و بخش سؤالات متداول نیز به مشتریان اطلاعاتی می‌دهد که نمی‌توان در فروشگاه‌های آجری و فیزیکی به دست آورد.

اشکالات فروش محصولات به صورت آنلاین

شما باید چیزی را تولید، آن را انبار و سپس ارسال کنید. ممکن است کالاهای فیزیکی خراب شوند و تولید، انبار کردن و ارسال آنها نیز کار وقت‌گیری است. پس از ارسال نیز مشکل کالاهای مرجوعی پیش می‌آید. کنترل موجودی کالاهای فیزیکی، چالش بزرگی است. اگر کالای زیادی تولید کنید و کالاهایتان خراب شود، ضرر می‌کنید. اگر خیلی کم تولید کنید و موجودی‌تان تمام شود، فروش‌های بالقوه‌تان و شاید مشتری‌های خود را از دست بدهید که برای تأمین کالای خود، به سراغ منبع مورد اطمینان‌تری می‌روند.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

 

فروش خدمات به صورت آنلاین

مدل های کسب و کار اینترنتی - فروش خدمات به صورت آنلاین

فروش خدمات: خدمات را به خوبی می‌توان به صورت آنلاین، خرید و فروش کرد. دو روش اصلی فروش اینترنتی خدمات عبارت است از:

۱. استفاده از وب‌سایت به‌عنوان ابزار فروش: در این روش، کسب و کاری آفلاین، از وب‌سایت خود به‌عنوان ابزاری برای فروش خدماتی استفاده می‌کند که به‌صورت آفلاین ارائه می‌شود. بسیاری از کسب و کارهای آفلاین، از اینترنت به‌عنوان ابزار فروش خدمات خود استفاده می‌کنند. در این حالت، وب‌سایت بیشتر شبیه بروشوری برای کسب و کار شما عمل می‌کند. برای مثال، می‌توانید نجار، دندانپزشک یا وکیلی را از طریق وب‌سایت او بیابید (و ارزیابی کنید). اشتراک همه‌ی این کسب و کارها این است که تمام خدمات آنها را به‌صورت فیزیکی و آفلاین دریافت می‌کنید.

۲. استفاده از وب‌سایت به‌عنوان ویترین: در این روش، خدمات به صورت اینترنتی به فروش می‌رسند و عرضه می‌شوند. نمونه‌هایی از این خدمات، شامل بازاریابی اینترنتی، خدمات مسافرتی و سرگرمی است. فروش و عرضه‌ی تمام این موارد از طریق سِروِر فروشندگان انجام می‌شود.

مزیت‌های فروش اینترنتی خدمات

جذب مشتری از طریق وب‌سایتی که به خوبی طراحی و برای آن تبلیغات شده، بسیار کم‌هزینه‌تر از استفاده از روش‌های سنتی و آفلاین است. در این روش، مشتریان اطلاعات زیادی در مورد محصول شما دریافت می‌کنند و مجبور نیستند برای بررسی گزینه‌های موجود به محل شما بیایند. همیشه وب‌سایت‌هایی که به خوبی طراحی شده‌اند و دارای محتوای زیادی هستند، عملکرد بهتری از رقبای ضعیف‌تر دارند. صرف‌نظر از اینکه وب‌سایت شما بروشوری برای کسب و کارتان باشد یا ویترینی برای نمایش محصولات و خدمات شما، راه‌اندازی این مدل کسب و کار، سریع‌تر و آسان‌تر از فروش محصولات و خدمات به صورت سنتی است.

اشکالات فروش اینترنتی خدمات

در این مدل کسب و کار اینترنتی، سطح بالایی از رقابت وجود دارد، به‌ویژه برای کلمات کلیدی خاص. برای مثال، اگر شما لوله‌کشی در تهران باشید، به سختی می‌توانید در نتایج جست‌وجو برای کلمه‌ی کلیدی «لوله‌کش تهران»، در رتبه‌ی بالایی قرار بگیرید، زیرا با جست‌وجوی این کلمه‌ی کلیدی در گوگل، بیش از صدها هزار نتیجه نمایش داده می‌شود. به همین دلیل، باید به دنبال استفاده از طرح بازاریابی محتوای تهاجمی باشید. از آنجا که به‌طور کلی، فرصت ایجاد رابطه‌ای حضوری با مشتری را نمی‌یابید، ایجاد وبلاگی جذاب همراه با نمایش ویدئو، نقش مهمی در این مدل کسب و کار اینترنتی ایفا می‌کند. نمونه‌هایی از فروشندگان خدمات اینترنتی شامل وب‌سایت‌های نمایش آنلاین ویدئو، ارائه‌ی خدمات میزبانی وب، بازاریابی ایمیلی، فروش بلیط هواپیما و ارائه‌دهندگان خدمات محلی آفلاین است.


مقاله مرتبط: ۵ توصیه اولیه برای پول درآوردن از فضای آنلاین

فروش اطلاعات به صورت آنلاین

مدل های کسب و کار اینترنتی - فروش محصولات اطلاعاتی

فروش اطلاعات: معمولا طراحان مرتبط با سبک زندگی و بازاریابان اینترنتی، این مدل کسب و کار را انتخاب می‌کنند. به‌طور معمول، در زمان فروش محصولات یا خدمات، تنگنایی به وجود می‌آید؛ اغلب صاحبان کسب و کار، حداکثر تا میزان محدودی فروش دارند و بدون ایجاد تغییر در کسب و کارشان (از طریق استخدام کارکنان بیشتر، خرید تجهیزات بیشتر و غیره) نمی‌توانند میزان فروش خود را افزایش دهند، ولی در مورد محصولات اطلاعاتی، چنین محدودیتی وجود ندارد و تنها عامل محدودکننده‌ی میزان فروش، ظرفیت سرور میزبان وب شماست (یعنی حجم اطلاعاتی که می‌توانید در وب‌سایت خود نمایش بدهید و تعداد کاربرانی که می‌توانند از وب‌سایت شما بازدید کنند).

در این روش، محصولات منحصرا به صورت الکترونیکی و خودکار عرضه می‌شوند. پرداخت‌ها و صدور صورت‌حساب‌ها نیز به صورت خودکار و توسط سبد خرید و دروازه‌ی پرداخت انجام می‌شود و محدودیتی در تعداد تراکنش‌هایی که در طول شبانه‌روز پردازش می‌شود، وجود ندارد.

فروش اطلاعات را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:

۱. فروش اطلاعات قابل دانلود: رایج‌ترین محصول قابل دانلود، کتاب الکترونیک است و در قیمت‌های گوناگونی عرضه می‌شود. سایر محصولات قابل دانلود، شامل فایل‌های صوتی (MP3)، ویدئویی (MP4) و متنی است. معمولا در دوره‌های آموزشی که قیمت‌های بالاتری دارند، ترکیبی از فایل‌های پی‌دی‌اف و صوتی و ویدئویی ارائه می‌شود.

۲. دریافت حق عضویت در وب‌سایت‌ها: برخی وب‌سایت‌ها، خدماتی شامل امکان دسترسی به روزنامه، مجله یا مقالات را ارائه می‌دهند و برخی نیز وب‌سایت‌هایی کامل با فایل‌های ویدئویی و صوتی و انجمن‌هایی تعاملی هستند و برای استفاده از تمام خدمات آنها باید در آن وب‌سایت‌ها عضو شوید. این وب‌سایت‌ها معمولا به صورت ماهانه یا سالانه، مبلغی را به‌عنوان حق عضویت دریافت می‌کنند. گاهی این وب‌سایت‌ها به صورت خودکار، مقدار معینی مطلب و محتوا (مانند درس‌هایی از دوره‌ای آموزشی) را در طول دوره‌ی زمانی معینی به هر یک از اعضای جدید ارائه می‌دهند. هدف از این روشِ «قطره‌ای»، جلوگیری از غرق کردن مشترکان جدید با حجم زیادی از محتوا و وادار کردن آنها به پرداخت حق عضویت برای دوره‌ی زمانی طولانی‌تری است.

مزیت‌های فروش اینترنتی اطلاعات

مدلی که بسیاری از فروشندگان این خدمات آنلاین، برای ارائه‌ی اطلاعاتِ‌ مداوم از آن استفاده می‌کنند، مدلی از صدور صورت‌حساب‌های دوره‌ای است. با صدور صورت‌حساب‌های ماهانه یا سالانه، برای دستیابی به موفقیت، به تعداد بسیار کمتری از مشتریان نیاز خواهید داشت. در این مدل کسب و کار اینترنتی، پس از ایجاد محصول، برای تعمیر و نگهداری سیستم به زمان بسیار اندکی نیاز دارید. از آنجا که این مدل مقیاس‌پذیر است، به راحتی می‌توانید بدون مواجهه با دشواری‌های رایج در کسب و کارهای فروش محصولات و خدمات به تعداد زیادی از خریداران خدمات ارائه دهید.

اشکالات فروش اینترنتی اطلاعات

بیشتر فروشندگانِ اطلاعات در انتقال ارزش واقعی اطلاعاتی که به فروش می‌رسانند، با مشکل مواجه هستند؛ با وجود اطلاعات رایگان فراوانی که به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفته است، متقاعد کردن کاربران برای پرداخت بهای اطلاعات و محتوای شما کار دشواری است. علاوه بر آن، به‌راحتی می‌توان محتوای دیجیتالی را کپی و سرقت کرد؛ بنابراین باید به دنبال راهی برای حفاظت از محتوای خود و جلوگیری از سرقت آن باشید.


مقاله مرتبط: ۵ مهارت ضروری برای راه‌اندازی کسب و کار آنلاین

نکته‌ای در مورد فروش اینترنتی اطلاعات

مردم تمایلی ندارند برای اطلاعات قدیمی پولی بپردازند. در بیشتر موارد، مطالبی که ارا‌ئه می‌دهید باید مشکلی جاری و حل‌نشده را حل کند؛ بنابراین همیشه به بهترین روش برای انجام کارها فکر کنید. دانستن اینکه چگونه می‌توان کاری دشوار یا گیج‌کننده را انجام داد، مبنای خوبی برای تولید محصولی اطلاعاتی است. هرگز تصور نکنید مردم حاضرند برای اطلاعاتی که شبیه مطلبی معمولی است، پولی بپردازند. مطلب شما باید جامع و کامل باشد و مشکلی واقعی را حل کند.

آنچه هر کسب و کار اینترنتی به آن نیاز دارد

صرف‌نظر از اینکه چه مدل کسب و کار اینترنتی انتخاب می‌کنید، به یک استراتژی محتوا نیاز دارید. بدون داشتن محتوایی منسجم در وب‌سایت خود، هرگز نمی‌توانید ترافیک موتورهای جست‌وجو را به سایت خود جذب کنید و مشتریان بالقوه نیز به اطلاعاتی که برای انجام خریدی آگاهانه نیاز دارند، دست نخواهند یافت و احتمالا هرگز خریدی از شما نخواهند کرد.

 

مدل کسب و کار اینترنتی انتخابی شما چیست؟

مدل های کسب و کار اینترنتی

بیایید به مثال دستور پخت مایع ماکارونی خوشمزه برگردیم. چه مدل کسب و کاری را برای عرضه‌ی آن انتخاب خواهید کرد؟

فروش محصول: شما می‌توانید مایع ماکارونی خوشمزه‌ی خود را در حجم بالایی تولید، بسته‌بندی و انبار و به دوستداران ماکارونی در سراسر کشور ارسال کنید. می‌توانید محصول خود را در اندازه‌ها (یک‌نفره، خانواده، مهمانی)، مزه‌ها (با گوشت، ادویه‌دار، اُرگانیک) و سبک‌های گوناگون (فقط مایع ماکارونی، همراه با رشته‌های ماکارونی، همراه با مخلوط ادویه‌ی خشک) ارائه دهید. شما باید کارخانه‌ای راه‌اندازی کنید یا تولید محصول خود را به کارخانه‌ی دیگری بسپارید. در هر صورت، انجام این کارها هزینه‌بر است و باید به درگاه پرداخت اینترنتی، حمل‌کننده‌ی کالا، تولید، شکایات و مرجوعی کالا نیز فکر کنید.

فروش خدمات: دستور پخت ویژه‌ی شما می‌تواند در یک شرکت تهیه‌ی غذای ایتالیایی مورد استفاده قرار بگیرد یا می‌توانید با استفاده از وب‌سایتی که به صورت بروشوری برای کسب و کار تهیه‌ی غذای شما عمل می‌کند، برای آن بازاریابی کنید یا به رستوران‌ها، خدمات آموزش داخلی ارائه دهید. شاید هم بتوانید به افرادی که قصد دارند پخت ماکارونی اصیل و خوشمزه را یاد بگیرند، آموزش‌هایی ارائه دهید. راه‌اندازی چنین کسب و کاری، ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر از تولید محصول فیزیکی و واقعی است و متمایز کردن آنچه ارائه می‌دهید از طریق فروش خدمات، آسان‌تر است.

فروش محصول اطلاعاتی: این روش، ساده‌ترین (و بنابراین کم‌استرس‌ترین) گزینه است. می‌توانید کتاب الکترونیکی ساده‌ای بنویسید و در آن، روش پخت و مواد تشکیل‌دهنده‌ی مایع ماکارونی خود را توضیح دهید یا یک سایت عضویت آشپزی کامل راه‌اندازی و در آن از ویدئوها و انجمن‌های گفت‌وگوی اعضا استفاده کنید و با افزایش تعداد اعضای سایت، مطالب آموزشی موجود در آن را گسترش دهید.

 

منبع : چطور

چگونه از فهرست ایمیل مارکتینگ برای افزایش فروش استفاده کنیم

  1. ستفاده از خبرنامه

یک خبرنامه ایمیلی که به طور منظم به مشترکان فهرست ایمیل مارکتینگ ارسال می کنید، روش بسیار خوبی برای گرم نگه داشتن تنور فروش است. شما می توانید محتوای خبرنامه خود را از مطالب وبلاگ خودتان و یا حتی از سایر سایت های فعال در حوزه فعالیت تان انتخاب کنید.

با ارسال منظم یک خبرنامه سودمند می توانید شهرت خود به عنوان یک متخصص مجرب در حوزه فعالیت تان را تثبیت کرده و رابطه خود با مشترکان تان را تقویت کنید. از آنجایی که به طور مرتب محتوای رایگان و باکیفیت ارسال می کنید، مشترکان شما به بازکردن و خواندن ایمیل های شما عادت خواهند کرد و این عادت، تاثیر خود را در نرخ بازشدن و نرخ کلیک ایمیل های فروش-محور شما نشان خواهد داد.

 

  1. ارسال سلسله وار ایمیل های سریالی

یک روش دیگر برای تعامل با فهرست مشترکان بازاریابی ایمیلی، ارسال سلسه وار ایمیل های سریالی یا قطره ای (یک مجموعه از ایمیل هایی که به صورت خودکار و بر طبق یک زمان بندی مشخص، پشت سر هم ارسال می شوند) است.

به عنوان مثال، می توانید در یک صفحه از سایت خود (صفحه فرود) شرکت در یک دوره رایگان ایمیلی درباره موضوعی که به حوزه فعالیت تان ارتباط دارد را به مخاطبان خود پیشنهاد کنید. هر فردی که در فهرست شما ثبت نام کند، به طور خودکار این سلسله ایمیل ها را به طور مرتب در طی چند ایمیل و در طول چند روز، چند هفته یا ماه دریافت خواهد کرد.

مزیت این مجموعه سلسله وار نسبت به خبرنامه این است که مجبور نمی شوید که هربار محتوای جدیدی را تهیه کنید؛ محتوای مورد نظر را یکبار تولید می کنید، آن را قطعه بندی می کنید و با انجام تنظیمات لازم، آن محتوا بر طبق برنامه زمان بندی مورد نظر شما به شکل خودکار برای مشترکان جدیدتان ارسال خواهد شد.

بهتر است که دو صفحه فرود طراحی کنید؛ یکی برای یک خبرنامه ایمیلی و دیگری برای یک دوره رایگان. سپس مخاطبان خود را به هر دو هدایت کنید و ببینید که کدام یک نرخ تبدیل بیشتری دارد. مخاطبان شما متفاوت هستند، بنابراین همیشه بهتر است که امتحان کنید تا ببینید که چه چیزی برای شخص شما و کسب و کارتان موثرتر واقع می شود.

از این طریق هم مشابه با ارسال خبرنامه، ارزش آفرینی می کنید و به علاوه، مرتباً و به درخواست مستقیم خود مشترک در معرض دید او قرار می گیرید.

 

  1. اطلاع رسانی درباره پیشنهادهای ویژه

یکی از روشهای نسبتاً سنتی در ایمیل مارکتینگ، اطلاع رسانی به مشترکان درباره پیشنهادهای ویژه ای است که به خاطر تعطیلات یا ایام خاصی از سال ارائه می کنید. مثلاً می توانید فروش آخر سال، فروش تابستانه و فروش ویژه ای که به خاطر تخلیه انبار انجام می دهید را از طریق ایمیل به اطلاع مشترکین ایمیل مارکتینگ خود برسانید. به علاوه، می توانید روزهای خاصی مانند روز مادر را به آنها یادآوری کنید، یا حتی یک ایمیل تبریک سالروز تولد برای آنها ارسال کنید که حاوی یک کد تخفیف است.

 

  1. ارائه تخفیف های مخصوص مشترکان فهرست ایمیل مارکتینگ

چه یک خبرنامه معمولی برای مشترکان خود ارسال می کنید، یا مجموعه ای از ایمیل های سریالی، یا ایمیل اطلاع رسانی برای پیشنهادهای ویژه، در هر صورت و در همه آنها می توانید یک کد تخفیف قرار بدهید تا انگیزه خرید مشترکان شما تقویت شود.

امکان ایجاد کدهای تخفیف منحصر به فرد برای تک تک مشترکان وجود دارد، اما بهتر است که از یک کد تخفیف برای همه مشترکان استفاده کنید و برای استفاده از آن محدودیت زمانی تعیین کنید. ضمناً روی این محدودیت زمانی در ایمیل خود تاکید کنید.

این پیشنهاد محدود دو مزیت دارد: اول اینکه مانع استفاده چندباره از کد تخفیف در آینده می شود و دوم، یک حس اضطرار ایجاد می کند که مشترکان فهرست بازاریابی ایمیلی شما را ترغیب می کند تا به جای صبر کردن، همین الآن دست به کار شوند و چیزی را خریداری کنند.

 

  1. اطلاع رسانی درباره مسابقات و هدایایی که از طریق رسانه های اجتماعی ارائه می کنید

شما می توانید از فهرست ایمیل مارکتینگ خود برای تقویت حضورتان در رسانه های اجتماعی استفاده کنید. مثلاً فرض کنید که به منظور جذب ترافیک به صفحه فرود سایت و افزایش مشترکان فهرست ایمیل مارکتینگ تان روی تبلیغات سرمایه گذاری کرده اید، اما تعداد دنبال کنندگان شما در رسانه های اجتماعی به میزان مطلوب نیست. برای افزایش دنبال کنندگان تان در رسانه های اجتماعی می توانید مسابقه، قرعه کشی یا پیشنهادات خاصی که در رسانه های اجتماعی قرار می دهید را از طریق ایمیل به اطلاع مشترکان فهرست بازاریابی ایمیلی خود برسانید.

این استراتژی یک کانال دیگر را نیز برای افزایش تعامل مشترکان فهرست ایمیل تان در اختیار آنها قرار می دهد و نه تنها باعث می شود که آن مشترکین زودتر به قسمت های انتهایی قیف فروش برسند، بلکه این امکان را نیز به وجود می آورد که آن پیشنهادات و مسابقات را به اطلاع دوستان و دنبال کنندگان خود هم برسانند و به عبارتی برای شما بازاریابی دهان به دهان (word of mouth) انجام بدهند. از این طریق برند خود را در معرض دید افراد بیشتری قرار می دهید و آنها را وارد قیف فروش خود می کنید.

آیا شما هم در کسب و کار خود از ایمیل مارکتینگ استفاده می کنید؟ لطفاً ایده ها و نظرات خود درباره این مطلب از مجموعه مطالب آموزش ایمیل مارکتینگ را با ما در میان بگذارید.

منیع : گویا آی تی

عناصر اصلی در بازاریابی اینترنتی

با استفاده روز افزون تمامی مردم جهان از اینترنت جهت خرید و فروش، بازاریابی اینترنتی به یک صنعت پر درآمد تبدیل شده است. طبق گزارش سازمان آمار امریکا در سال 2015 مبلغ 59.82 میلیارد دلار برای بازاریابی اینترنتی هزینه شده است که این مبلغ تا سال 2020 به 113.18 میلیارد دلار هم خواهد رسید. این ارقام میزان اهمیت بازاریابی اینترنتی را در کشوری که خود به وجود آورنده اینترنت بوده است بیان می کند. من در این مقاله قصد داریم با نگاهی اجمالی، شما را با عناصر اصلی در بازاریابی اینترنتی آشنا کنم.

بازاریابی محتوا

بیش از 72% از بازاریاب ها بیان می کنند که تولید محتوایی مرتبط با موضوعی که آن را بازاریابی می کنند یکی از بهترین تاکتیک های قابل استفاده در بازاریابی اینترنتی است. 63% از شرکت هایی که دارای فروش بالا هستند از وبلاگ هایی با محتوا های مرتبط استفاده مییکنند و 93% از تجارت های موفق در شبکه های اجتماعی بسیار فعال هستند.

اگر شما از محتوایی مرتبط و بسیار خوب برای وب سایت تجارت خود استفاده کنید. کاربران بیشتری به سایت شما مرجعه می کنند. از اجناس و خدمات شما بیشتر استفاده می کنند و در نتیجه شما در دنیای مجازی معروف تر خواهید شد. اگر شما برای وب سایتتان وبلاگی دارید، واقعا به محتوایی که در آن می گذارید توجه کنید.

بازاریابی اینترنتی

تولید محتوای تصویری:

” یک تصویر بیش از هزار لغت حرف می زند” این ضرب المثل انگلیسی واقعا در بازاریابی اینترنتی درست است. استفاده کردن هرچه بهتر و بیشتر از عناصر غیر متنی مانند عکس، فیلم و صوت می تواند مطالب شما را کاربر پسند کند. تحقیقات نشان می دهد که کاربران بیشتر مایل هستند فیلمی تبلیغاتی راجع به کالایی ببینند تا یک صفحه راجع به آن بخوانند. اگر محتوای شما طوری تنظیم شده باشد که عکس و فیلم بیشتری داشته باشدف شما در بازاریابی اینترنتی موفق تر خواهید بود.

حتما بخوانید  روش های کسب درآمد از وردپرس

بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی:

درصد بسیاری بالایی از تصمیماتی که مردم راجع به خرید کالایی و یا استفاده از خدمتی می گیرند از روی حرفی است که دوستان و آشنایان شان زده اند. پس برای تاثیر گزاری بر روی مشتریانتان باید اول بر روی خانواده و دوستان آنان تاثیر بگزارید! و این مهم تنها با فعالیت بسیار زیاد شما در شبکه های اجتماعی امکان پذیر است. بنا بر اطلاعات و آمار بدست آمده اینستاگرام رتبه اول در جذب مشتری و بعد از آن فیس بوک و تلگرام رتبه های بعدی را دارند. اگر می خواهید در تجارت خود فعال باشید و از بازاریابی اینترنتی بهرمند شوید، حداقل در یکی شبکه های اجتماعی فعال باشید.

بازاریابی اینترنتی و دستگاه های جدید:

بسیاری از کاربران اینترنتی از موبایل،تبلت و یا لپ تاپ های خود استفاده می کنند. شما باید وب سایت خود را طوری طراحی کنید که در هر وسیله ای زیبا و کارآمد باشد. این کار شما را قادر می سازد تا بازاریابی خود را گسترش دهید در غیر این صورت گروه بزرگی از مشتریان آینده خود را از دست خواهید داد.

کلام آخر:

بازاریابی اینترنتی با سرعت زیادی در حال رشد است. اگر می خواهید جان دوباره ای به تجارت خود ببخشید، حتما باید فعالیت های اینترنتی خود را گسترش دهید تا بتوانید مشتریان زیادتری را به خود جذب کنید. برای اینکه بتوانید با رقبای خود در دنیای مجازی رقابت کنید باید یک تیم حرفه ای از بازاریابان و طراحان سایت را استخدام کرده تا قدم به قدم همراه شما باشند و تجارت شما را به بهترین صورت به مشتریان شما معرفی کنند.

منبع : آویناوب